Handelsbetinger og FAQ

Herunder finder du vores handelsbetingelser samt nogle FAQ. Fandt du ikke svar på det du søgte? Kontakt os da på kundeservice@jill-joy.dk.

Bestillinger

Du vil modtage en e-mail med en ordrebekræftelse, når du har foretaget en bestilling på www.jill-joy.dk.Når vi modtager din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Så snart din ordre er klar til at blive afsendt, vil du modtage en faktura på e-mail. Fakturaen gælder som din kvittering. På din ordrebekræftelse vil du også modtage et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke på Postnords hjemmeside, når den er afsendt fra os.

Såfremt du er i tvivl om din størrelse send os da gerne en mail på kundeservice@jill-joy.dk med dit spørgsmål og det pågældende produkt. Vi vil da gøre vores bedste for at vejlede dig omkring produktet. Du kan også fange os på telefon 23640668 med eventuelle spørgsmål!

Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse eller får du besked om, at der er opstået en fejl?

Skriv til os på kundeservice@jill-joy.dk så tjekker vi hurtigt om din ordre er gået igennem og vender tilbage til dig!

Ja, send os en mail på kundeservice@jill-joy.dk som indeholder dit ordrenummer og oplys, at du ønsker at annullere din ordre.

Såfremt vi allerede har afsendt din pakke inden vi modtager din mail, så er du velkommen til at returnere den til os. Vi behandler din returpakke så hurtigt som muligt.

Du kan købe din returfragt på vores forside!

Betaling

Jill & Joy accepterer følgende kreditkort: Dankort, VISA/Dankort,VISA/Electron, Euro/Mastercard, Maestro, JCB, og American Express. Vi benytter e-pay betalingssystem. Dine kontooplysninger kan naturligvis kun ses af Nets/PBS. Beløbet vil blive hævet fra din konto, så snart vi sender din pakke. Alle priser er angivet i DKK, og er inklusiv 25% moms. Der udover kan du betale med mobile Pay, hvis det ønskes.

Udsolgte varer

Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte varer. Du vil blive kontaktet på enten e-mail eller telefon, hvis der skulle være problemer med din ordre.    

Hvis en vare er udsolgt i den ønskede størrelse er du velkommen til at sende os en mail på kundeservice@jill-joy.dk - så vil vi forsøge at skaffe varen hjem til dig.

Levering/fragt

Alle pakker sendes med forsikret pakkepost gennem Postnord. Du bedes altid kontrollere pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken/indholdet beskadiget ved modtagelsen, skal du anmelde det til Postnord med det samme, og senest 2 dage efter modtagelse. Jill & Joy er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transport. På din ordrebekræftelse vil du modtage en e-mail med et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke. Vi gør opmærksom på, at pakken først kan spores når Postnord har scannet pakken.

Forsendelser med omdeling til din privat adresse koster 60,- Forsendelser med omdeling til valgte postbox koster 40,- Hvis en pakke skal sendes til en adresse uden for Danmark, herunder Færøerne og Grønland, vil prisen på fragt følge Postnords takst til det pågældende land. Du har også mulighed for ved leveringsformer, at vælge afhentningen af varen i butikken på adressen:

Jill & Joy

Kongensgade 93-95

6700 Esbjerg  

Ved afhentning af varen i butikken skal du som kvittering, medbringe den faktura du har modtaget på e-mail. Vi sender en e-mail, når varen er klar til afhentning.    

Ja, dog kan fragtomkostningerne stige betydeligt til nogen lande.

Leveringstiden på pakker er 1-3 hverdage. Pakker bliver sendt med Postnord.

Du vil modtage en faktura, hvorpå dit trackingnummer står. Indtast blot dette på postnords hjemmeside for at foretage en søgning på din pakke.

Postnord track and trace: https://www.postnord.dk/varktojer/track-trace

Returret

Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer, dog byttes julegaver helt frem til d. 13-1-2024. Det er vigtigt, at varens originale emballage ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen. I pakken skal du vedlægge kopi af faktura sammen med en forklaring på årsag til returnering eller oplysninger vedrørende ombytning til anden vare. Ved fortrydelse af et køb refunderes fragten ikke.

Ved ombytning eller fejl på varen betaler Jill & Joy for returfragten. Du er også altid velkommen til at komme forbi butikken for at bytte varer købt på www.jill-joy.dk. Du træffer os i normal butiksåbningstid på nedenstående adresse.  

Jill & Joy

Kongensgade 93-95

6700 Esbjerg  

For at kunne returnere / bytte varen i butikken skal du som kvittering medbringe den faktura du har modtaget på e-mail.

Ja, du betaler selv returporto til os. Du kan købe returfragten gennem os til 50,-. Køb den her: https://return.shipmondo.com/returfragt_jilljoy

Reklamationer

Alle handlede varer hos Jill & Joy er omfattet af dansk købelovgivning, der giver 2 års reklamationsret. Dette gælder dog ikke varer, der er defekte pga. almindelig slitage eller forkert brug. Ved reklamation eller mangler ved forsendelsen bedes du kontakte Jill & Joy web kundeservice hurtigst muligt. Telefon: 23640668 mandag til fredag fra kl. 10.00 til 16.00. E-mail: kundeservice@jill-joy.dk  Vi refunderer fragten, hvis reklamationen godkendes.  

Alle reklamationer skal sendes til:

Jill&Joy

Kongensgade 93-95

6700 Esbjerg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi afhenter ikke pakker, der er tilsendt pakkeshops.

Ombytning

Såfremt du ønsker at ombytte din vare til en anden størrelse, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 23640668 eller mail kundeservice@jill-joy.dk. Vi vil da forsøge vores bedste på at assistere dig med ombytningen af din vare.

I tilfælde af en ombytning vil vi stå for eventuelle fragtomkostninger.