Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Bestillinger:  

Du vil modtage en e-mail med en ordrebekræftelse, når du har foretaget en bestilling på www.jill-joy.dk Leveringstiden er normalt 1-3 dage hverdage. Når vi modtager din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Så snart din ordre er klar til at blive afsendt, vil du modtage en faktura på e-mail. Fakturaen gælder som din kvittering. På din ordrebekræftelse vil du også modtage et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke på Postnords hjemmeside, når den er afsendt fra os.

Betaling:  

Jill & Joy accepterer følgende kreditkort: Dankort, VISA/Dankort,VISA/Electron, Euro/Mastercard, Maestro, JCB, og American Express. Vi benytter e-pay betalingssystem. Dine kontooplysninger kan naturligvis kun ses af Nets/PBS. Beløbet vil blive hævet fra din konto, så snart vi sender din pakke. Alle priser er angivet i DKK, og er inklusiv 25% moms.
Der udover kan du betale med mobile Pay, hvis det ønskes.   

Fragt:

Alle pakker sendes med forsikret pakkepost gennem Postnord. Du bedes altid kontrollere pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken/indholdet beskadiget ved modtagelsen, skal du anmelde det til Postnord med det samme, og senest 2 dage efter modtagelse. Jill & Joy er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transport. På din ordrebekræftelse vil du modtage en e-mail med et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke. Vi gør opmærksom på, at pakken først kan spores når Postnord har scannet pakken.

Vi sender fragtfrit ved ordrer over 300,- kr.
Hvis en pakke skal sendes til en adresse uden for Danmark, herunder Færøerne og Grønland, vil prisen på fragt følge Postnords takst til det pågældende land.
Du har også mulighed for ved leveringsformer, at vælge afhentningen af din ordre i butikken.

Jill & Joy
Kongensgade 93-95
6700 Esbjerg  

Ved afhentning af varen i butikken skal du som kvittering, medbringe den faktura du har modtaget på e-mail. Vi sender en e-mail, når varen er klar til afhentning.    

Reklamationer:

Alle handlede varer hos Jill & Joy er omfattet af dansk købelovgivning, der giver 2 års reklamationsret. Dette gælder dog ikke varer, der er defekte pga. almindelig slitage eller forkert brug. Ved reklamation eller mangler ved forsendelsen bedes du kontakte Jill & Joy web kundeservice hurtigst muligt. Telefon: 23640668 mandag til fredag fra kl. 10.00 til 16.00. E-mail: kundeservice@jill-joy.dk  Vi refunderer fragten, hvis reklamationen godkendes.    

Returret:

Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer. Det er vigtigt, at varens originale emballage ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen. I pakken skal du vedlægge kopi af faktura sammen med en forklaring på årsag til returnering eller oplysninger vedrørende ombytning til anden vare. Ved fortrydelse af et køb refunderes fragten ikke.

Ved ombytning eller fejl på varen betaler Jill & Joy for returfragten. Du er også altid velkommen til at komme forbi butikken for at bytte varer købt på www.jill-joy.dk. Du træffer os i normal butiksåbningstid på nedenstående adresse.  

Køb returfragt her > klik her!

Jill & Joy
Kongensgade 93-95
6700 Esbjerg  

For at kunne returnere / bytte varen i butikken skal du som kvittering medbringe den faktura du har modtaget på e-mail.    

Hvis du sender din varer retur via vores returportal, skal du vedlægge en seddel om returnering i pakken. 

Udsolgte varer:  

Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte varer. Du vil blive kontaktet på enten e-mail eller telefon, hvis der skulle være problemer med din ordre.        

Kundeklub:

Som medlem af kundeklubben gælder vores almindelige handelsbetingelser i forbindelse med retur.