SS22 / Herre

Et enkelt og stilfuldt forår for herrerne
Det enkle og stilfulde look går aldrig helt af mode – og i den kommende sæson SS22 kommer det endda lidt ekstra til sin ret. Populariteten af de jordnære farver og ”casually well dressed”- tendensen uden alt for mange accessoires får forsat lov til at leve, og giver dig altså muligheden for at skabe et simpelt og trendy outfit med meget få items.
 
De såkaldte pleats – også kaldt læg, som sidder foran på bukserne, er en af de trends fra 2021 som vi forsat tager med os ind i 2022.
De gør både at bukserne falder pænt, og har du tilegnet dig lidt ekstra december kilo på kroppen, så giver de også den fordel at de ikke strammer, når du sidder ned.
 
I de sidste mange årtier har læg været en fin detalje, som på en eller anden måde tilføjer diskret elegance til et par bukser, og derfor passer pleated pants helt perfekt ind i forårets stilrene og simple trends og tendenser.
Udover pleated pants, har overshirten virkelig sat sit præg på herremoden i løbet af de sidste år, og har umiddelbart ikke udsigt til at forsvinde ud af modebilledet lige foreløbigt.
 
…og heldigvis for det!
 
De lækre jakkelignende skjorter giver selv den mindst kreative mand, et væld af muligheder når det kommer til styling.
 
Den holder 100% både til hverdage med jeans og til mere festlige anledninger med eks. et par pleated pants.
 
Der er mange fordele ved overshirt-trenden, og én af dem er at du er dækket ind både på outfit og overtøj, alt efter hvordan vejret er. Den kan nemlig både bruges som en tynd jakke uden på t-shirts og egentlig også som en skjorte i sig selv, hvis man lukker den til.

Hvis du ikke allerede har en overshirt i garderoben, så kan du se hele vores udvalg lige her
DAD-FIT

Vi ejer vidst alle sammen et par jeans, og gerne i flere forskellige vask og udtryk. Men hvis du altid har tænkt at jeans har en tendens til at være tætsiddende og en anelse ubehagelige, så tænker jeg at 2022 er et godt tidspunkt, at få udvidet dén horisont.

Fra det kvindelige modebillede har du sikkert hørt om ”mom-fit”-jeans, og følte du dig en smule overset så er der ingen grund til det længere. De brede og løse ”dad-fit”-jeans, er kommet for at blive, hvert fald for nu, og de kommer til at fylde endnu mere i år, end de nogensinde har gjort.

 HAN Kjøbenhavn har leveret disse - som er et perfekt bud på cool dad-fit jeans som passer ind i trenden. 


Hold øje med vores sociale medier, hvor vi dagligt opdatere med de seneste nyheder. 

@Jill&Joy