SS22 / Dame

2021 er et afsluttet kapitel – og et nyt er nu startet.
Selvom vi er godt i gang med årets første måned, og nok den mest grå af slagsen, så er der altså gode og farverige nyheder til jer!
I modeverdenen er vi trådt ind i en ny sæson: FORÅR. Selvom kalenderen stadig siger det er vinter, og udsigten til de lidt lysere og lunere dage stadig er i vente, så kan vi ikke komme udenom at vi går i den rigtige retning.
Efter to år, hvor ord som restriktioner og corona nok er de mest sagte, er der altså håb forude med optimisme og positivitet, specielt i modebilledet.
SS22 bliver et colorsplash, og du kan med garanti forvente at se orange, grøn og blå dominere – generelt bliver der altså skruet godt op for farverne, i absolut bedste forårsstil. 
De sidste par år har været præget af "comfy clothing" altså, komfortable outfits – men nu ser det ud til at vende, så du kan godt forberede dig!
Udover vi kan forvente et farverigt forår, så er der flere cool trends i vente!

Cut-out laver et comeback, og bliver en af forårets helt store trends, som kommer i alverdens former og udtryk. Alt fra små mønstrede og nedtonende udskæringer til de mere rå og vovede.
Første skud på stammen er kjolen fra Han Kjøbenhavn i et loose fit og cut-out foran, som giver kjolen et chic og feminint udtryk, uden at den er for nedringet. 
Du kan finde den lige her
…Og vi er vilde med hvordan vi kan få lov til at udfordre kreativiteten med forskellige cool udtryk og sammensætninger.
En trend vi også kommer til at se mere af, er strikkede og hæklede beklædninger. Meeeen, dog i en mere moderne og opdateret udgave, og ikke kun den klassiske strik som man måske vil forbinde med sine bedsteforældre – derimod kommer vi til at se alt fra kropsnære og feminine silhuetter til oversized og "loose fittings" som er nemme at style med en skjorte eller under en blazer. 
 
Nogle af de forskellige styles er allerede landet i butikken og du kan se meget mere lige her
Sanselige oplevelser
Materialer som på den ene eller anden måde er bearbejdet eller behandlet, så det ikke bare er et materiale, bliver også en sanselig trend som vil præge moden i foråret 2022.
Vi fik allerede en lille smagsprøve i efteråret 2021 da Han Kjøbenhavn leverede deres basic-collection i en distressed serie. Her er tøjet lavet med en tie-dye effekt som gør hver enkel style unik. Allerede nu har de leveret igen, hvor tøjet altså er 100% økologisk men er lavet i en speciel syre vask, som også giver et unikt udtryk.
Re-use 
Hvis du nåede at investere i en cool   oversize blazer i 2021, så skal du lige holde lidt igen med at pakke den alt for langt væk – og hvis du ikke nåede det, så får du altså chancen igen!
Blazeren er kommet for at blive og vi tager den med os ind i det kommende forår. 
En oversize blazer er en af forårets absolutte must-haves hvis du spørger os, og så er den nem at style med items du i forvejen har i garderoben.
 
Alt i alt glæder vi os til at fylde garderoben med flere farver, og hænge de helt mørke beklædningsdele tilbage i skabet igen.
Hold øje med vores sociale medier, hvor vi dagligt opdatere med de seneste nyheder til både herre og dame.

@Jill&joy